Schilderwerken Sint-Katelijne-Waver


realisatie-verf-binnenhuisdecoratiesvanhoof.jpg
ralwaaier_binnenhuisdecoraties.jpg
realisatie-verf-binnenhuisdecoratiesvanhoof.jpg
toebehoren_borstels.jpg
sfeerfoto-verf_0.jpg
verf_woonkamer.png

Schilderwerken, behangen, kleuradvies te Sint-Katelijne-Waver

Schilder- en decoratiewerken Binnenhuisdecoraties Van Hoof, gelegen in regio Sint-Katelijne-Waver biedt alles om uw woning, winkel of kantoor te voorzien van een stijlvolle en verzorgde afwerking.

U kan bij ons terecht voor totaaloplossingen van al uw binnen- en buitenschilderwerken in de regio Sint-Katelijne-Waver en het plaatsen van behang. Ervaring, vakmanschap en kennis van recente schilder- en decoratietechnieken zorgen voor een uitstekend resultaat.

Als schildersbedrijf beschikken wij over een uitgebreide, gespecialiseerde verf- en decoratie winkel. Ons winkelaanbod omvat naast een breed assortiment verf, een ruime keuze aan gordijnstoffen en raamdecoratie. Gordijnen en binnenzonwering worden op maat gemaakt en door onze vakmensen geïnstalleerd. Ook Velux zonwering!

In onze winkel staan we altijd voor u klaar met deskundig advies over producten en originele interieuraankleding. Aarzel niet om ons te contacteren. We begeleiden u graag bij uw keuze van kleuren, materialen en afwerkingsmogelijkheden.

Onze producten


Verf

Allerlei soorten verf hebben wij in ons gamma. Tal van verf in stock en te koop in onze winkel.

Toebehoren

Allerlei toebehoren voor uw schilderwerken te koop in onze winkel.

Schilderwerken

Wij verzorgen al uw schilderwerken, zowel binnen- als buitenwerken.