Zonwering Booischot


zonwering3.png
zonwering-rolgordijn-binnenhuisdecoratievanhoof.jpg
zonwering6.png
verticale-lamellen.png
copa.jpg
zonwering1.png
zonwering7.png
zonwering2.png
luxaflex-1-binnenhuisdecoratiesvanhoof.png
luxaflex-2-binnenhuisdecoratiesvanhoof.png
zonwering9.png
luxaflex-3-binnenhuisdecoratiesvanhoof.png

Zonwering, raamdecoratie in regio Booischot

Zonlicht is niet alleen gezond, het maakt een mens goed geluimd. Voor het overgrote deel van de mensen neemt de zon dan ook een centrale plaats in het leven in. Ook bij het ontwerp van een woning wordt maximaal rekening gehouden met de stand van de zon. Zoveel mogelijk grote raampartijen en dan nog liefst zuid-, zuidoost georiënteerd.

Dit heeft natuurlijk heel wat voordelen: gratis energie, prachtige uitzichten, knappe staaltjes architectuur,... maar een teveel aan zon werkt vaak storend en kan oververhitting veroorzaken. Met de installatie van de juiste zonwering (raamdecoratie) kan u dit vermijden. Binnenhuisdecoraties Van Hoof is de specialist in zonwering in de regio Booischot en heeft verschillende systemen, want niet elke woning vraagt dezelfde producten.

Bij ons vind je een uitgebreide collectie voor elk kamertype.

Of je nu paneelgordijnen, rolgordijnen, vouwgordijnen, jaloezieën, gordijnrails,of roedes zoekt, bij ons vind je wat je nodig hebt.

In onze winkel staan we altijd voor u klaar met deskundig advies over producten en originele interieuraankleding. Aarzel niet om ons te contacteren. We begeleiden u graag bij uw keuze van kleuren, materialen en afwerkingsmogelijkheden.

Onze producten


Horizontale Aluminium jaloezieën

Horizontale Aluminium jaloezieën

Horizontale aluminium jaloezieën geven u exacte controle over de intensiteit en richting van het licht. U hoeft alleen maar aan de tuimelstang te draaien. Dankzij een steeds groter assortiment kleuren, afwerkingen en jaloeziebreedtes kunt u elke ruimte omtoveren naar uw eigen persoonlijke stijl.

Houten jaloezieën

Houten jaloezieën

Houten jaloezieën geven u exacte controle over de intensiteit en richting van het licht. U hoeft alleen maar aan de tuimelstang te draaien. De collectie bestaat voor het merendeel uit hout met het FSC®-keurmerk. Ook bieden we bamboe, de ecologisch meest verantwoorde houtsoort, afkomstig van speciale plantages.

Verticale jaloezieën/lamellen

Verticale jaloezieën/lamellen

Praktisch en stijlvol, verticale jaloezieën / lamellen zijn weer helemaal terug. Met dit product kunt u op een sfeervolle wijze het daglicht in huis, uw zicht naar buiten en uw privacy regelen. Ruime keuze uit lamellen van stof, aluminium en kunststof (PVC) in diverse lamelbreedtes. Het assortiment aan prachtige kleuren en designs is zo uitgebreid, dat u altijd iets kunt vinden dat perfect aansluit op uw interieur.

Plissé en Duette

Plissé en Duette

Frisse, geplooide stoffen in veel verschillende kleuren en stijlen, waaronder sierlijke patronen en aantrekkelijke, geweven structuren. De veelzijdige en zeer decoratieve Plissé en Duette zijn perfect voor ramen van elke grootte en vorm.

Rolgordijnen

Rolgordijn

De meest uitgebreide collectie hoogwaardige rolgordijnen met oplossingen voor ieder raam. Stijlvolle functionaliteit, klassieke en moderne designs, prachtige kleuren en unieke decoratieve opties voor elk interieur. U kunt kiezen voor optimale verduistering of juist transparantie en prachtig gefilterd daglicht.

Duo rolgordijnen

DuoRolgordijn

De brede horizontale banen scheppen een ruimtelijk gevoel, terwijl u meester blijft van uw privacy. Uitgebreide collectie hoogwaardige duo rolgordijnen met oplossingen voor ieder raam.

Horren / Muggengaas

Horren / Muggengaas

Heeft u last van insecten en zoekt u een goede hor op maat? Zowel voor ramen, deuren, schuifdeuren,...