Raamdecoratie op maat

Verhoog de gezelligheid in een ruimte met op maat gemaakte raamdecoratie. Niet alleen de sfeer, maar ook je privacy wordt hiermee gecreëerd.

Onze collectie raamdecoratie onderscheidt zich door het gebruik van kwaliteitsmaterialen, trendy kleuren en scherpe prijzen.

Je hebt een ruimte keuze uit houten jaloezieën, aluminium jaloezieën, verticale lamellen, rolgordijnen, duo-rolgordijnen, vouwgordijnen, roll-ups, plissés en duettes. Daarnaast hebben wij ook overgordijnen in ons gamma, die geconfectioneerd kunnen worden met wave-plooien volgens de laatste trends.

Gordijnen

Gordijnen

Gordijnen kleden jouw woning aan en bepalen de sfeer en warmte in de ruimte. In onze showroom hebben we een uitgebreide collectie aan stofsoorten, van transparante tot volledig verduisterende gordijnen. Deze worden geconfectioneerd met wave-plooien, enkele plooien of dubbele plooien naar eigen smaak.

Houten jaloezieën

Houten jaloezieën

Houten jaloezieën zijn een sfeervolle toevoeging in ieder interieur. Ze hebben een prachtige natuurlijke uitstraling. Daarnaast zijn ze ook nog eens erg functioneel. Met een houten jaloezie regel je eenvoudig de doorkijk en de hoeveelheid lichtinval. Kies zelf de lamelbreedte, kleur en textuur.

Aluminium jaloezieën

Aluminium jaloezieën

Graag een sfeervol en tijdloos product? Aluminium jaloezieën passen in elk interieur en zijn erg functioneel. Met aluminium jaloezieën bepaal je zelf gemakkelijk de lichtinval en doorkijk in jouw ruimte.

Rolgordijnen

Rolgordijnen

Een rolgordijn biedt heel veel mogelijkheden. Van lichtdoorlatende naar sterk verduisterende, tot duo-rolgordijnen behoren tot onze collectie. Bedien deze manueel, met je smartphone of afstandsbediening.

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen hebben horizontale vouwen in de stof, waardoor ze zich niet oprollen, maar opvouwen. Dankzij de bedieningskoord of -ketting, bepaal je gemakkelijk de lichtinval en het zicht naar buiten. Vouwgordijnen zijn leverbaar met verduisterende, lichtdoorlatende en transparante stoffen.

Verticale lamellen

Verticale lamellen

Verticale lamellen zijn een goede keuze wanneer je zelf wil bepalen hoeveel lichtinval er binnenkomt in jouw ruimte. Creëer in een handomdraai een volledig open raam, waarbij je geniet van het zonlicht. Naast deze praktische functie, zijn verticale lamellen ook sfeerbepalend in jouw woning of kantoor.

Plissé - Duette

Plissé - Duette

Plissés- of duettes zijn de ultieme aanvulling voor jouw woonruimte. Ze zijn elegant, sfeervol en functioneel. Met dit product behoud jij je privacy, terwijl je toch optimaal kunt genieten van het daglicht. Bij Binnenhuisdecoraties Van Hoof vind je deze in diverse kleuren en stoftransparanties.

Easy fit - Frame fit

Easy fit - Frame fit

Het effect van een rol zonder schroeven en boren? Dan is dit product de ideale oplossing bij kunststof en aluminium ramen. Door het gebruik van een magneetstrip, hoeven er geen gaten in het kozijn geboord te worden. Het frame is makkelijk afneembaar voor het poetsen van je ramen.

Glasgordijnen

Glasgordijnen

Glasgordijnen worden vooral gewaardeerd voor hun luchtige en tijdloze look. Creëer privacy, zonder aan veel lichtinval in te boeten met een lichtdoorlatende stof.

Op zoek naar kwalitatieve raamdecoratie?
Wij komen langs voor advies, verzorgen de opmeting en bezorgen vrijblijvend een offerte op maat.