VELUX-installateur nodig?

Ben je op zoek naar accessoires voor een VELUX-raam in je woning? In ons gamma vind je alle zonwering voor de binnen- en buitenzijde van je VELUX-raam. Ook voor een muggengaas kan je bij ons terecht. Rolluiken kunnen naast een manuele bediening ook elektriciteit of op zonne-energie.

Binnenhuisdecoraties Van Hoof verzorgt daarnaast het onderhoud, kleine reparaties of het vervangen van glasplaten van VELUX-ramen.

Op zoek naar een erkend VELUX-installateur?
 Binnenhuisdecoraties Van Hoof kan jou hiermee verder helpen.

Bekijk hieronder het overzicht van onze toepassingen:

Rolluiken (zonne-energie of elektrisch)

Rolluiken (zonne-energie of elektrisch)

Elk VELUX rolluik biedt 6 bescherminsfuncties: bescherming tegen warmte in de zomer, isolatie in de winter, beperking van lawaai, optimale verduistering, afradende werking tegen inbraak en bescherming van jouw privacy.

De VELUX rolluiken zijn volledig aangepast aan jouw wensen en noden. Alle VELUX dakvensters kunnen voorzien worden rolluiken. De elektrische rolluiken zijn ideaal voor vensters die onbereikbaar zijn. Let op: hiervoor moet wel stroom voorzien zijn. Bespaar op uw energiekost dankzij rolluiken op zonne-energie.

Muggengaas / Insectenhor

Muggengaas / Insectenhor

Dankzij het muggengaas geniet je insectvrij van frisse lucht. Het is gebruiksvriendelijk en past op elk dakvenster van VELUX. Wanneer het niet gebruikt wordt, zit het muggengaas naadloos opgeborgen in een aluminium cassette bovenaan. Het muggengaas bedekt de volledige opening van de binnenafwerking.

Rolgordijnen (verduisterend of lichtdoorlatend)

Rolgordijnen (verduisterend of lichtdoorlatend)

Het VELUX verduisterend rolgordijn zorgt voor een optimale verduistering, zodat je op elk moment van de dag kan genieten van een donkere kamer. Het is ideaal voor slaapkamers, waar je graag complete controle over het licht wil hebben voor een goede nachtrust of een verkwikkend middagdutje. Het verduisterend rolgordijn past perfect bij jouw VELUX dakvensters. Bekijk onze ruime keuze aan kleuren en patronen om jouw interieur volledig af te maken.

DUO rolgordijnen - 2 in 1 oplossing

DUO rolgordijnen - 2 in 1 oplossing

Het VELUX DUO verduisterend/lichttemperend gordijn biedt jou het beste van twee werelden: een verduisterend gordijn voor een goede nachtrust en een plisségordijn voor getemperd licht en extra privacy. Het gordijn is ideaal voor slaapkamers en kinderkamers, waar de juiste lichtbalans vereist is om te slapen en te spelen. Het verduisterend gordijn is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Het lichttemperend plisségordijn is alleen in wit verkrijgbaar.

Buitenste zonneschermen (manueel of zonne-energie)

Buitenste zonneschermen (manueel of zonne-energie)

Het VELUX buitenste zonnescherm beschermt tegen de warmte. De zonnestralen worden gestopt vóór ze het glas bereiken. Dat helpt om jouw kamertemperatuur aangenaam te houden op warme zomerse dagen. Bovendien is het zonnescherm transparant, zodat het uitzicht onbelemmerd blijft en de lichtinval optimaal is.

Plissé of aluminium jaloezie

Plissé of aluminium jaloezie

Een VELUX plissé of aluminium jaloezie is een elegante en klassieke raamdecoratie. Het kan een verduisterend of lichtdoorlatend effect hebben, ideaal voor jouw slaapkamer.

Glasplaten

Glasplaten

Last van condensatie of is het VELUX-glas gebroken? Wij herstellen en vervangen jouw VELUX-glas snel en goedkoop, omdat we het bestaande frame behouden.

Vervangen van motor en zonnecel

Vervangen van motor en zonnecel

Gaat het rolluik niet meer omhoog? Is de motor stuk? Wij vervangen jouw motor en zonnecel met originele VELUX-accessoires.

Onderhoud

Onderhoud

In de verschillende onderhoudssets tref je een set aan met producten om de scharnieren te smeren en het foam op de ventilatieklep te vervangen. Er zit ook een nieuwe luchtfilter in om de toevoer van schone lucht in jouw woning te garanderen. Daarnaast is er ook een tube met vet verkrijgbaar om de scharnieren en slotplaat van jouw dakraam te smeren. Hierdoor kan je jouw dakraam soepel blijven openen en sluiten.

Op zoek naar een erkend VELUX-verdeler ?

Wij komen langs voor advies, verzorgen de opmeting en bezorgen vrijblijvend een offerte op maat.