Zonwering, raamdecoratie in regio Hallaar

Het voornaamste doel van raamdecoratie in Hallaar is uiteraard het tegenhouden van zonlicht. Maar de decoratieve functie is minstens net zo belangrijk. Bij ons vind je een uitgebreide collectie voor elk kamertype.

Of je nu paneelgordijnen, rolgordijnen, vouwgordijnen, jaloezieën, gordijnrails, of roedes zoekt, bij ons vind je wat je nodig hebt.

In onze winkel staan we altijd voor u klaar met deskundig advies over producten en originele interieuraankleding. Aarzel niet om ons te contacteren. We begeleiden u graag bij uw keuze van kleuren, materialen en afwerkingsmogelijkheden.

Gordijnen

Gordijnen

Gordijnen kleden jouw woning aan en bepalen de sfeer en warmte in de ruimte In onze showroom hebben we een uitgebreide collectie aan stofsoorten, van transparantie tot volledig verduisterende gordijnen. Dankzij onze verschillende leveranciers van rails, is het zelf mogelijk om jouw gordijn vanop afstand te bedienen. Kortom, voor iedere wat wils.

Horizontale jaloezieën

Horizontale jaloezieën

Houten jaloezieën zijn een sfeervolle toevoeging in ieder interieur. Ze hebben een prachtige natuurlijke uitstraling. Daarnaast zijn ze ook nog eens erg functioneel, want met een houten jaloezie regel je eenvoudig de doorkijk en de hoeveelheid lichtinval. Te verkrijgen in verschillende lamelbreedtes, kleuren, texturen,...

Aluminium jaloezieën

Aluminium jaloezieën

Sfeervol,tijdloos product! Ze passen in ieder interieur. Naast dat ze prachtig staan in jouw ruimte, zijn ze ook nog eens erg functioneel. Met aluminium jaloezieën bepaalt uzelf gemakkelijk de lichtinval en doorkijk in jouw ruimte.

Rolgordijnen

Rolgordijnen

Een rolgordijn in jouw huis? Dit biedt heel veel mogelijkheden. Van zowel lichtdoorlatende rolgordijnen, verduisterende rolgordijnen, tot zelfs duo rolgordijnen hebben we in onze uitgebreide collectie zitten. Liever bedienen met de smartphone, afstandbediening, het kan allemaal.

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen hebben horizontale vouwen in de stof, waardoor ze zich niet oprollen, maar opvouwen. Dankzij het bedieningskoord of de ketting, bepaal je gemakkelijk de lichtinval en het zicht naar buiten. Vouwgordijnen zijn leverbaar met verduisterende, lichtdoorlatende en transparante stoffen.

Verticale lamellen

Verticale lamellen

Lamellen bieden de uitkomst als je zelf wilt bepalen hoeveel lichtinval er binnenkomt in jouw ruimte. Overdag kun je in een handomdraai een volledig open raam creëren, waarbij je geniet van zonlicht. Naast dat lamellen een praktische functie hebben zijn ze ook nog eens sfeerbepalend in jouw woning of kantoor.

Plissé - Duette

Plissé - Duette

Plisségordijnen zijn de ultieme aanvulling voor jouw woonruimte. Ze zijn elegant, sfeervol en functioneel. Met plisségordijnen behoud jij je privacy, terwijl je toch optimaal kunt genieten van het daglicht. Uiteraard is het zo dat smaken verschillen en daarom kun je bij ons terecht voor plisségordijnen in diverse kleuren en stoftransparanties.

Easy fit - Frame fit

Easy fit - Frame fit

Schroeven en boren zijn verleden tijd! Dit product is toepasbaar voor kunststof en aluminium ramen. Door toepassing van magneetstrip hoeven geen gaten in het kozijn geboord te worden. Daarnaast is de afneembaarheid van het frame van het raam een groot voordeel, indien de ramen gewassen moeten worden.

Glasgordijnen

Glasgordijnen

Glasgordijnen worden vooral gewaardeerd om hun luchtige en tijdloze look. Hun discrete charme tekent zich meestal af in sobere en stijlvolle schakeringen. Toch betekent dit niet dat het hen aan klasse en karakter zou ontbreken eens ze met kleurrijke motieven zijn verfraaid.